Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Ţara Galilor, la un pas de a câştiga în faţa Africii de Sud la Cupa Mondială de rugby

Ţara Galilor, la un pas de a câştiga în faţa Africii de Sud la Cupa Mondială de rugby

Ţara Galilor, la un pas de a câştiga în faţa Africii de Sud la Cupa Mondială de rugby
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Sep 2011   •   15:53

Francois Hougaard a venit de pe bancă şi a înscris eseul prin care Africa de Sud a câştigat meciul de debut de la Cupa Mondială de rugby din Noua Zeelandă, 17-16 în faţa Ţării Galilor.

 
Campioana mondială en-titre a intrat în avantaj la pauză (10-6), însă galezii au avut un start de repriză secundă excelent, când au trecut la conducere după lovitura de pedeapsă a lui James Hook şi eseul lui Toby Faletau. „Springboks” au avut însă ultimul cuvânt, în minutul 65, Hougaard înscriind încercarea prin care sud-africanii încep cu o victorie parcursul în urma căruia speră să-şi păstreze titlul cucerit acum patru ani.
 
În clasamentul grupei D, Fiji rămâe lider, cu 5 puncte, în timp ce Africa de Sud nu a obţinut bonusul ofensiv pentru cel puţin patru eseuri şi are 4 puncte.
 
În celelalte meciuri desfăşurate duminică, ambele contând pentru grupa C, favoritele au obţinut victorii scontate. La Auckland, Australia a învins categoric Italia, scor 32-6, obţinând totodată şi punctul bonus, în timp ce în New Plymouth, Irlanda a trecut cu 22-10 de Statele Unite.

 

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close