Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Tragedie în sala lui Ciprian Sora. Un luptător de 22 de ani a murit subit în timpul unui meci

Tragedie în sala lui Ciprian Sora. Un luptător de 22 de ani a murit subit în timpul unui meci

Tragedie în sala lui Ciprian Sora. Un luptător de 22 de ani a murit subit în timpul unui meci
Sursa foto: ring de box
20 Noi 2009   •   09:56

Vitali Mîţu, un luptător de 22 de ani din Republica Moldova, a trecut în nefiinţă joi seară, din motive greu de înţeles. Tânărul pugilist era la finalul unei partide de antrenament când s-a prăbuşit la podea şi nu s-a mai ridicat. Drama s-a petrecut la sala de sport din Bucureşti a luptătorului Ciprian Sora, multiplu campion al Locan Kombat.
Avea doar 22 de ani şi se pregătea pentru meciul începutului de carieră, în K1, cu Semmy Schilt, campion al competiţiei. Joi, Mîţu se antrena, ca în fiecare zi, la sala de sport din Bucureşti. Meciul de antrenament organizat era unul uşor, potrivit stirileprotv.ro, iar ceea ce a urmat este cu atât mai surprinzător din acest motiv.
Luptătorul s-a prăbuşit la podea după gongul de final al unei reprize. Colegii şi medicii care au sosit repede au încercat să-l resusciteze o oră, dar Mîţu nu mai putea fi salvat. Singura consolare pentru cei care îl cunoşteau va fi să afle motivul pentru care un sportiv aşa tânăr a decedat subit.Trupul său neînsufleţit a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde i se va face autopsia.
"Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Voi face tot posibilul să ajut familia băiatului", a declarat Ciprian Sora la câteva ore după tragicul eveniment.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: deces antrenament lupte
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close