Antena 3 CNN Sport Cazul Simona Halep la TAS: A doua zi de audieri a luat sfârșit. În curând se va afla soarta sportivei

Cazul Simona Halep la TAS: A doua zi de audieri a luat sfârșit. În curând se va afla soarta sportivei

A luat sfârșit cea de a doua zi de audieri la TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep, iar sportiva le-a spus jurnaliştilor că va vorbi după finalizarea audierilor.

Cazul Simona Halep la TAS: A doua zi de audieri a luat sfârșit. În curând se va afla soarta sportivei
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Feb 2024   •   23:18

A doua zi de audieri la TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep s-a încheiat, fără ca Simona Halep să facă declarații. Din păcate, sportiva le-a spus jurnaliştilor că va vorbi după finalizarea audierilor, în acest moment nefiindu-i permis să o facă.

“Bună seara, vă repet că nu pot să vorbesc. Vorbim după”, a spus Simona Halep. 

Joi a fost audiat la TAS şi antrenorul Patrick Mouratoglou. În primele două zile de audieri, Simona Halep a fost la tribunal în total 19 ore. După audieri, Comisia TAS va delibera şi va pregăti hotărârea arbitrală care va conţine decizia şi motivarea acesteia.

s

În 2022, la 21 octombrie, sportiva din Constanţa anunţa că a fost depistată pozitiv cu roxadustat, după un meci din primul tur la US Open. În 12 septembrie 2023,Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat că un tribunal independent a suspendat-o pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. 

 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close