Antena 3 CNN Sport Avertismentul unui fost mare fotbalist, înainte de Jocurile Olimpice: "Nu veniţi la Rio de Janeiro. Veţi fi ucişi"

Avertismentul unui fost mare fotbalist, înainte de Jocurile Olimpice: "Nu veniţi la Rio de Janeiro. Veţi fi ucişi"

Avertismentul unui fost mare fotbalist, înainte de Jocurile Olimpice: "Nu veniţi la Rio de Janeiro. Veţi fi ucişi"
10 Mai 2016   •   07:44

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfăşura în perioada 5-21 august, însă ţara gazdă, Brazilia, întâmpină numeroase probleme de organizare. Culmea e că nici măcar legendele sportului din această ţară nu mai cred în succesul acestei competiţii.

Fostul fotbalist brazilian Rivaldo a făcut o postare pe contul său de Instagram prin care îi avertizează pe suporteri să nu vină la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, deoarece riscă să fie ucişi, a anunţat, luni, Adevărul.  "În această dimineaţă, nişte bandiţi au ucis o fată. Lucrurile rele se întâmplă mereu în Brazilia. Le spun tuturor celor care vor să viziteze Brazilia sau să vină la Jocurile Olimpice de la Rio să stea acasă. Aici sunt expuşi riscului de a fi ucişi. Ca să nu mai vorbim de spitalele publice care nu sunt în măsură să ofere asistenţă adecvată sau de haosul din politică. Doar Dumnezeu poate schimba situaţia din Brazilia noastră", a scris Rivaldo, care a postat şi poză cu fata de 17 ani ucisă. Rivaldo, în vârstă de 44 de ani, a câştigat titlul mondial cu naţionala Braziliei în 2002.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close