Antena 3 CNN Sport Bernadette Szocs, victorie uriaşă împotriva numărului 5 mondial la WTT Champions Macao 2023

Bernadette Szocs, victorie uriaşă împotriva numărului 5 mondial la WTT Champions Macao 2023

Bernadette Szocs a reuşit o victorie uriaşă împotriva numărului 5 mondial la WTT Champions Macao 2023, campionatul mondial de tenis de masă. Românca s-a calificat în optimi, după ce a învins-o pe Chen Xingtong.

Bernadette Szocs, victorie uriaşă împotriva numărului 5 mondial la WTT Champions Macao 2023
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2023   •   08:55

Bernadette Szocs s-a impus în patru seturi, 6-11, 11-9, 11-9, 11-3. Chiar dacă a fost condusă cu un set și 9-8, românca a câștigat trei puncte consecutive și a egalat situația pe tabelă în fața finalistei de anul trecut.

Numărul 27 mondial, Bernadette Szocs a trecut în avantaj la seturi și a profitat de momentul bun, având 6-0 în setul 4, pe care l-a și câștigat, 11-3. Pentru româncă urmează duelul din optimi cu Jia Nan Yuan, care a trecut de Suthasini Sawettabut (11-7, 9-11, 16-14, 11-7).

Citeşte şi: Interviu cu Bernadette Szocs, campioană europeană la tenis de masă la Munchen 2022: "Vreau să ajung în top 10 în lume"

"Am fost optimistă, am crezut în jocul meu. Am ştiut că nu am de pierdut nimic în faţa ei, aşa că am dat ce e mai bun şi am crezut în totalitate. Sunt fericită că am reuşit să înving o nouă jucătoare de top din China. Ştiam că nu va fi uşor, dar sunt mândră de mine şi sper să continui în acelaşi fel.

Aici, în Macao, mereu am jucat bine, aşa că sunt fericită să fiu aici şi să joc. Aici am obţinut unele dintre cele mai mari victorii din carieră, împotriva unor jucătoare din China, aşa că sunt încrezătoare şi voi încerca să fiu în top 10 mondial", a spus Bernadette Szocs, potrivit AS.ro.

View this post on Instagram

A post shared by World Table Tennis (@wtt)

×
Subiecte în articol: Bernadette Szocs
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close