Antena 3 CNN Sport Interviu cu Bernadette Szocs, campioană europeană la tenis de masă la Munchen 2022: "Vreau să ajung în top 10 în lume"

Interviu cu Bernadette Szocs, campioană europeană la tenis de masă la Munchen 2022: "Vreau să ajung în top 10 în lume"

Bernadette Szocs, campioană europeană la tenis de masă la dublu la europenele de la Munchen a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 după aurul obţinut alături de Sofia Polcanova şi argintul la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu.

Interviu cu Bernadette Szocs, campioană europeană la tenis de masă la Munchen 2022: "Vreau să ajung în top 10 în lume"
Sursa foto: Antena 3
de Violeta Moroianu    |    26 Aug 2022   •   13:54

Jucătoarea de tenis în vârstă de 27 de ani recunoaşte că a muncit enorm pentru acest titlu. Deşi nu a reuşit să aducă a treia medalie la simplu, este foarte fericită pentru performanţele obţinute.

"Următorul meu obiectiv este Campionatul Mondial, acolo unde mi-aş dori, am visat şi visez în continuare, să cuceresc o medalie. La proba pe echipe, noi suntem o echipă foarte tare şi omogenă, sperăm să cucerim şi o medalie.

La Jocurile Olimpice nu mai este proba de dublu şi ne pare rău pentru că ar fi fost o probă la care m-aş fi dus sigur la medalie, dar am o speranţă foarte mare cu Ovidiu Ionescu, mai ales că la Jocurile Olimpice de la Tokyo am reuşit să luăm locul 5.

Deci, am fost la un pas de medalie şi nu mă opresc până nu reuşesc să cuceresc o medalie la Jocurile Olimpice.", a declarat Bernadette Szocs.

×
Subiecte în articol: Bernadette Szocs
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close