Antena 3 CNN Sport Ea este cea mai frumoasă fotbalistă din lume. De ce nu e mândră că este considerată sexy

Ea este cea mai frumoasă fotbalistă din lume. De ce nu e mândră că este considerată sexy

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume nu este mândră cu faptul că admiratorii o consideră sexy. Aceasta spune că mulţi bărbaţi i-au scris, dându-se drept antrenori.

Ea este cea mai frumoasă fotbalistă din lume. De ce nu e mândră că este considerată sexy
de Ioana Mircea    |    26 Oct 2022   •   10:38

Ana Maria Markovic este desemnată de către foarte mulți privitori ai fotbalului ca fiind cea mai frumoasă şi totodată cea mai sexy fotbalistă.

La 22 de ani, frumoasa blondă joacă pe poziția de atacant și evoluează pentru echipa Grasshopper Zurich, care evoluează în Superliga feminină din Elveția.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ana Maria și-a început cariera în fotbalul profesionist la FC Zurich și imediat a fost catalogată ca fiind cea mai frumoasă fotbalistă din lume.

Aceasta s-a declarat bucuroasă de faptul că lumea o percepe ca fiind frumoasă: „Mi-au plăcut articolele care m-au numit cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase fotbaliste. Mă bucură să aud că sunt frumoasă”, a spus Ana Maria.

Cu toate acestea, în momentul în care mai multe publicaţii au numit-o cea mai sexy fotbalistă din lumea, Ana Maria nu a fost la fel de încântată.

„În unele articole am fost descrisă drept cea mai sexy fotbalistă. Asta nu mi-a plăcut. După asta, multe persoane mi-au scris, pretinzând că sunt antrenori, dar am simțit exact ce vor de la mine. Nu m-au văzut vreodată jucând, se uită doar la aspectul meu. Mi se pare un mare păcat”, a declarat fotbalista.

Însă, Ana Maria este urmărită de aproximativ un milion de oameni pe Instagram. Ea reuşeşte să îşi completeze perfect viața de fotbalistă cu cea de model profesionist, potrivit 20min.ch.

×
Subiecte în articol: Ana Maria Markovic fotbal
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close