Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Africa de Sud vrea să premieze cu un milion de ranzi fiecare gol marcat de jucătorii ei la CM 2010

Africa de Sud vrea să premieze cu un milion de ranzi fiecare gol marcat de jucătorii ei la CM 2010

Africa de Sud vrea să premieze cu un milion de ranzi fiecare gol marcat de jucătorii ei la CM 2010
06 Mai 2010   •   19:10


Jucătorii echipei naţionale de fotbal a Africii de Sud ar putea împărţi aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare gol pe care îl vor înscrie la turneul găzduit de ţara lor în această vară, a anunţat un oficial al federaţiei.

Forul sud-african doreşte să recompenseze echipa cu câte un milion de ranzi pentru a motiva jucătorii să înscrie. Africa de Sud are o misiune dificilă pentru a se califica în optimile turneului, fiind în grupa A alături de Franţa, Mexic şi Uruguay.

Echipa are o medie de 1,1 goluri pe meci în cele 250 de partide internaţionale pe care Bafana Bafana le-a disputat la nivel global din 1992.

Directorul executiv LEslie Sedibe a declarat la o televiziune locală că SAFA "ar plăti cu mare drag" primele de un milion de ranzi. Sedibe a mai spus că ultimul lucru pe care Federaţia şi-l doreşte este ca echipa naţională să nu se califice în faza eliminatorie şi ca jucătorii să "plece acasă fără nimic".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Africa de Sud CM2010
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close