Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Aşteptarea la bilete pentru CM, foarte solicitantă. Un pensionar a murit la coadă

Aşteptarea la bilete pentru CM, foarte solicitantă. Un pensionar a murit la coadă

Aşteptarea la bilete pentru CM, foarte solicitantă. Un pensionar a murit la coadă
Sursa foto: suporteri
15 Apr 2010   •   15:09

Ultimele 500.000 de bilete pentru Cupa Mondială au fost puse, zilele acestea, în vânzare în Africa de Sud, iar incidentele nu au întârziat să apară. Sud-africanii, dornici să nu piardă întâlnirea cu starurile lumii fotbalului, s-au aşezat la coadă şi au stat cu orele, mulţi chiar peste noapte. Aşteptarea i-a fost fatală unui pensionar de 64 de ani, care a suferit un atac cerebral şi a decedat. Tinerii aşteaptă, însă, cu entuziasm să pupe biletele după ce şi le cumpără.
Procedura complicată de a cumpăra biletele prin Internet i-a speriat pe suporterii din ţara gazdă a turneului final, iar perspectiva unei aşteptări îndelungate la coadă nu i-a speriat pe foarte mulţi.
"Aici, plătim cu banii jos şi primim biletul în mână", a declarat Jevon Kannemeyer, un student de 18 ani, potrivit Mediafax.
"Când o să îmi iau biletul, îl pup", a promis un altă tânăr care aştepta la coadă.
Probleme şi mai mari sunt aşteptate la vânzarea ultimelor 300 de bilete pentru finala mare. FIFA anunţase că toate biletele au fost epuizate, dar şi-a corectat apoi eroarea şi a anunţat că mai pune în vânzare 300 de locuri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Africa de Sud FIFA bilete
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close