Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Criza economică şi preţurile mari au speriat microbiştii. Stadioane goale la CM 2010?

Criza economică şi preţurile mari au speriat microbiştii. Stadioane goale la CM 2010?

Criza economică şi preţurile mari au speriat microbiştii. Stadioane goale la CM 2010?
19 Feb 2010   •   22:49


FIFA a recunoscut că preţurile biletelor au speriat fanii în vederea Cupei Mondiale din 2010 şi a făcut un apel către agenţiile de turism să micşoreze costurile pentru a umple stadioanele din Africa de Sud.

Şeful FIFA, Sepp Blatter, a declarat că îşi doreşte ca acest turneu să fie o "Cupă Mondială frumoasă", dar secretarul general al forului mondial, Jerome Valcke, a avertizat că mai sunt de vândut încă 800.000 de bilete în lunile viitoare.

În contextul crizei economice globale, deşi unele meciuri precum cele din grupa Angliei au fost vândute în totalitate, altele au atras mai puţini microbişti cu patru luni înainte de startul turneului. "Vrem ca fanii de pretutindeni să poate veni în Africa de Sud. Am cerut operatorilor de turism să reducă preţurile", a declarat Valcke.

El spune totuşi că nu este îngrijorat de perspectiva unor stadioane goale, atât timp cât există bişniţari. "Slujba mea este să umplu stadioanele. Nu ar trebui să spun asta, dar dacă piaţa neagră funcţionează, atunci e un semn clar că şi turneul va avea succes", a mai declarat secretarul general al FIFA.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Africa de Sud
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close