Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Diego Godin, după victoria cu Italia: „Un meci care defineşte o eră”

Diego Godin, după victoria cu Italia: „Un meci care defineşte o eră”

Diego Godin, după victoria cu Italia: „Un meci care defineşte o eră”
de M.T.    |    25 Iun 2014   •   12:03

Diego Godin, autorul golului care a calificat naţionala Uruguayului în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Brazilia, consideră că meciul cu Italia „defineşte o eră”.

„Este unul dintre acele meciuri care defineşte o eră. A fost un meci de vis pentru noi şi a făcut o ţară întreagă foarte fericită”, a declarat fundaşul de 28 de ani, după victoria cu 1-0 în faţa Italiei.

Godin a recunoscut că a marcat după o execuţie norocoasă, însă a adăugat că reuşita împotriva italienilor îl face să se simtă foarte mândru.

„Mingea m-a lovit în ureche, apoi în umăr. Am sărit greşit şi am făcut tot ce am putut. Însă mă simt foarte bine, foarte fericit şi foarte mândru, aşa cum cred că se simte toată ţara”, a precizat Diego Godin.

Jucătorul lui Atletico Madrid pare să se fi specializat în goluri decisive în ultima perioadă. El este cel care a înscris şi pe Camp Nou, în ultima etapă din La Liga, atunci când echipa sa a cucerit primul titlu de campioană a Spaniei după 18 ani.

„Din fericire, am reuşit să înscriu câteva goluri importante în acest an. Dar întotdeauna am spus că trebuie să dai tot ce ai mai bun pentru echipă. Modul în care se lucrează aici, la fel ca şi la Atletico, este extraordinar”, a mai spus Godin.

La rândul său, selecţionerul naţionalei Uruguayului, Oscar Tabarez, a declarat că echipa sa a avut un adversar dificil, dar este fericit că eforturile echipei sale au fost răsplătite.

„Am încercat să jucăm cel mai bun fotbal al nostru împotriva unei echipe care a părut să fie cel mai dificil adversar al nostru. Ne-am adaptat situaţiei după ce Marchisio a fost eliminat şi am încercat să stăm mai mult timp în jumătatea lor de teren. Din fericire pentru noi, am fost răsplătiţi”, a spus Tabarez.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close