Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Moggi nu crede în fotbalul italian: "Squadra Azzurra nu va obţine performanţe la Cupa Mondială"

Moggi nu crede în fotbalul italian: "Squadra Azzurra nu va obţine performanţe la Cupa Mondială"

Moggi nu crede în fotbalul italian: "Squadra Azzurra nu va obţine performanţe la Cupa Mondială"
Sursa foto: luciano moggi
09 Feb 2010   •   13:02

Controversatul fost conducător de la Juventus nu dă nici o şansă naţionalei Italiei de a obţine performanţe notabile la Cupa Mondială din Africa de Sud. Moggi crede că Italia pur şi simplu nu dispune de jucători suficient de buni şi consideră că fotbalul italian este într-o cădere accentuată.
"Lippi nu se va întoarce la Juventus la sfârşitul sezonului pentru că este ca un şoc electric pentru Federaţia Italiană de Fotbal. Dar nici la Cupa Mondială din Africa de Sud nu o să reuşească mare lucru pentru că nu are material extraordinar la dispoziţie", a atacat Luciano Moggi.
Criticile lui Moggi nu s-au oprit, însă, aici. Fostul oficial al lui Juventus a luat în colimator şi clubul AC Milan, spunând că nu vede nici un sens în transferul lui Amantino Mancini de la Inter Milano, spunând că brazilianul este departe de forma pe care o arăta pe când juca la AS Roma.
"Sunt de acord cu Berlusconi, cred că transferul lui Mancini e inutil. Nu mai e acelaşi jucător care era la Roma", a declarat Moggi, potrivit goal.com.
Nici antrenorul lui Lazio, Davide Ballardini, nu a scăpat de atacuri. Moggi consideră că abilităţile lui Ballardini nu sunt destul de bune pentru clubul roman şi găseşte în acest fapt motivul pentru care Lazio se află doar pe locul 18 în Serie A.
"Pentru binele lui Lazio, Ballardini ar trebui să-şi dea demisia. Nu este destul de bun pentru un club de talia lui Lazio", a declarat Moggi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 nationala italiei Africa de Sud
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close