Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Nesta închide orice discuţie. Nu revine în Squadra Azzurra la Cupa Mondială

Nesta închide orice discuţie. Nu revine în Squadra Azzurra la Cupa Mondială

Nesta închide orice discuţie. Nu revine în Squadra Azzurra la Cupa Mondială
Sursa foto: alessandro nesta
01 Mar 2010   •   18:19

Marcello Lippi, selecţionerul Italiei, a primit o veste mai puţin plăcută de la fundaşul lui AC Milan, Alessandro Nesta. Stâlpul din apărarea milanezilor l-a refuzat pe tehnician atunci când acesta l-a invitat să participe la Cupa Mondială din Africa de Sud, în ciuda vârstei de 34 de ani pe care o va avea la ora turneului final.
"M-a anunţat, cred eu că definitiv, că nu simte că ar trebui să se întoarcă la naţionala Italiei. Îmi pare rău pentru că vroiam să produc un şoc la echipă, dar îi respect decizia", a declarat Marcello Lippi pentru goal.com.
Dacă Nesta nu va veni la echipa naţională, selecţionerul Lippi se gândeşte să îi aducă pe Amauri şi Balotelli, jucători care nu sunt născuţi-italieni. Lippi le-a dat speranţe celor doi, spunând că în cazul lui Balotelli decizia sa ţine doar de forma jucătorului, iar în privinţa lui Amauri va anunţa repede o decizie.
"Amauri? Vom vedea zilele viitoare ce răspuns o să dau. Balotelli sper să joace foarte bine la naţionala de tineret. Inter îl ajută mult să progreseze", a declarat Lippi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Africa de Sud
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close