Antena 3 Sport Cupa Mondială Rooney s-a speriat de Capello: "A fost înfricoşător la primele antrenamente"

Rooney s-a speriat de Capello: "A fost înfricoşător la primele antrenamente"

21 Feb 2010   •   19:23
Rooney s-a speriat de Capello: "A fost înfricoşător la primele antrenamente"
Sursa foto: fabio capello

Fabio Capello i-a speriat pe jucătorii naţionalei Angliei la primele antrenamente de la preluarea primei reprezentative. Wayne Rooney, unul dintre jucătorii care numai sperioşi nu par, a surprins şi a declarat că a fost înfricoşat de metodele italianului la început. Capello este recunoscut pentru modul direct în care lucrează cu jucătorii, mutându-i fizic pe teren şi înregistrându-le orice mişcare.
"În prima zi când a venit Capello, a fost înfricoşător. Era o nebunie. La antrenament, după aproximativ trei secunde de pregătire, oprea totul şi te muta unde trebuia să fii. Te muta fizic. Ne intimida foarte tare", a declarat Rooney, potrivit foxsport.
La mai bine de doi ani de când Capello a preluat reprezentativa Albionului şi a calificat-o cu mare uşurinţă la Cupa Mondială din Africa, însă, Rooney şi-a schimbat părerea despre tehnicianul din "Cizmă".
"Capello a schimbat totul. Trebuie să fim foarte atenţi ca să nu greşim la antrenamente, pentru că el înregistrează totul. Într-o zi, nu era mulţumit de modul în care Glen Johnson a acţionat la o fază şi l-a făcut să se uite la înregistrarea video a antrenamentului de dimneaţă pentru a-i arăta unde a greşit. Totul trebuie să fie perfect pentru el. Însă el face o treabă extraordinară şi suntem încântaţi că îl avem ca selecţioner. Ne-a dat încredere, iar mie mi-a dat o libertate totală de acţiune", a conchis atacantul lui Manchester United.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fabio Capello Wayne Rooney antrenament

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close