Antena 3 CNN Sport Declaraţia lui Yannick Noah stârneşte controverse

Declaraţia lui Yannick Noah stârneşte controverse

Declaraţia lui Yannick Noah stârneşte controverse
Sursa foto: Foto: www.nrj.fr
20 Noi 2011   •   18:15

Declaraţia lui Yannick Noah, care a anunţat că susţine legalizarea dopajului în sport pentru ca şi restul sportivilor să fie pe picior de egalitate cu cei spanioli, stârneşte controverse. Toni Nadal, antrenorul şi unchiul numărului 2 mondial din tenis, Rafael Nadal, a afirmat că Yannick Noah este de o "onestitate îndoielnică"şi că nu este vorba decât de invidie, informează AFP, sursă citată de Mediafax.
   
"Acest tip crede că toată lumea este ca el. Mă şochează că  o persoană de o onestitate îndoielnică îşi permite să vorbească de rău sportivii spanioli. Nu este decât invidie. Poţi fi invidios, dar dacă te gândeşti la toate tâmpeniile, mai bine taci", a declarat Toni Nadal la postul Cadena Ser.
   
Yannick Noah, fost tenisman şi în prezent cântăreţ, a declarat sâmbătă pentru cotidianul francez Le Monde, că prin legalizare "toată lumea va avea poţiunea magică", pe care, în opinia sa, sportivii spanioli o folosesc deja. Noah a adăugat că îi vine greu să creadă că rezultatele extraordinare "pe terenul de fotbal, în baschet şi în Turul Franţei" ale spaniolilor se datorează unor tehnici avangardiste de antrenament, considerând că este mult mai probabil ca explicaţia să se găsească în spatele unor substanţe interzise. 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close