Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AS Roma l-a convins pe Adriano să iasă din autoexil. Brazilianul a semnat pe trei ani

AS Roma l-a convins pe Adriano să iasă din autoexil. Brazilianul a semnat pe trei ani

AS Roma l-a convins pe Adriano să iasă din autoexil. Brazilianul a semnat pe trei ani
10 Iun 2010   •   13:24

Atacantul brazilian de 28 de ani a semnat, miercuri, un contract pe trei ani cu gruparea italiană AS Roma. Adriano revine astfel în fotbalul italian după ce s-a izolat singur în Brazilia, timp de un an şi jumătate. Supranumit "Împăratul", Adriano a şocat lumea fotbalului când a dispărut pur şi simplu în ianuarie 2009, cerând apoi să i se rezilieze contractul de la Inter pe motiv că era deprimat.
În Brazilia natală, Adriano a fost ajutat de familie să revină la forma de invidiat şi, în consecinţă, a marcat 35 de goluri în 47 de meciuri pentru Flamengo în acest sezon. Mai mult decât suficient pentru a-l convinge pe Claudio Ranieri, antrenorul AS Roma, că merită adus la echipă. Adriano a fost, în consecinţă cumpărat iar la prezentarea sa de la Roma au fost prezenţi 5.000 de fani "giallorossi".
"Sunt emoţionat pentru modul în care am fost întâmpinat. Am impresia că sunt la Rio. Sunt sigur că vom avea un sezon excelent şi ştiu că putem ajunge departe. Sunt conştient de responsabilitatea pe care o am şi sunt foarte bucuros că mă aflu aici, la Roma", a declarat Adriano.
Atacantul a refuzat să facă promisiuni, spunând că va "vorbi" pe teren.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A AS Roma transfer
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close