Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo, înlocuit de Alex Ferguson. Valencia, cumpărat de Manchester United de la Wigan

Cristiano Ronaldo, înlocuit de Alex Ferguson. Valencia, cumpărat de Manchester United de la Wigan

Cristiano Ronaldo, înlocuit de Alex Ferguson. Valencia, cumpărat de Manchester United de la Wigan
Sursa foto: luis antonio valencia
01 Iul 2009   •   09:40

Campioana Angliei, Manchester United nu a stat mult şi a început să folosească cele 94 de milioane de euro primite de la Real Madrid pentru Cristiano Ronaldo. Alex Ferguson l-a cumpărat marţi pe ecuadorianul de 23 de ani Luis Antonio Valencia de la Wigan Athletic, jucător promiţător care joacă pe acelaşi post cu portughezul plecat în capitala Spaniei.
Transferul jucătorului de la Wigan a fost cu atât mai mult necesar pentru United în condiţiile în care plecarea lui Ronaldo va coincide şi cu cea a lui Carlos Tevez, al cărui împrumut pe Old Trafford expiră. Valencia vine la echipa din Manchester pentru o sumă de aproape 18 milioane de euro, informează cotidianul englezThe Guardian.
"Antonio e un jucător pe care îl dorim de mult timp, de când joacă în Premier League, la Wigan. Sunt sigur că ritmul în care joacă şi abilităţile sale vor avea o contribuţie importantă la succesele echipei", a declarat Alex Ferguson.
Jucătorul a fost la fel de încântat de transferul realizat, el ajungând la o echipă de top a Europei după ce, în 2006, a fost lansat în fotbalul de pe Bătrânul Continent de spaniolii de la Villareal.
"E un vis împlinit pentru mine că am ajuns la Manchester United. M-am bucurat pe deplin de timpul petrecut la Wigan, dar sunt încântat de şansa de a mă lupta pentru cele mai importante trofee puse în joc în Europa. Să joc în faţa a 76.000 de fani alături de jucători ca Wayne Rooney, Rio Ferdinand şi Ryan Giggs va fi o experienţă incredibilă. Abia aştept să încep.", a fost declaraţia plină de entuziasm a lui Valencia, anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close