Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Drogba a depus cerere să vină împrumutat la o echipă din Europa. FIFA i-a respins demersul

Drogba a depus cerere să vină împrumutat la o echipă din Europa. FIFA i-a respins demersul

Drogba a depus cerere să vină împrumutat la o echipă din Europa. FIFA i-a respins demersul
de N.B.    |    24 Noi 2012   •   19:37

Didier Drogba este aproape de revenirea în Premier League în Anglia, după ce a depus o cerere la FIFA, care, dacă va fi aprobată, i-ar permite un transfer sub formă de împrumut la un club britanic, chiar dacă perioada trensferurilor s-a încheiat în China, informează Talksport.

Atacantul ivorian, decisiv pentru echipa lui Roman Abramovici în cursa pentru câştigarea titlului Champions League sezonul tercut, s-a transferat în China, la Shanghai Shenhua. Drogba a evoluat opt ani pentru Chelsea.

Odată încheiat campionatul chinez, sportivul a cerut să poată juca pentru o echipă din Europa sub formă de împrumut, deşi în China perioada transferurilor este de mult încheiată.

FIFA a confirmat cererea lui Drogba, însă a comunicat că excepţiile de la regulamentul transferurilor se pot face doar cu acordul ligilor implicate şi în condiţii speciale, iar atacantul ivorian nu se încadrează.

În ciuda probabilităţii reduse a unui împrumut al lui Drogba, speculaţiile puneau în capul listei echipelor interesate pe Liverpool, una dintre echipele englezeşti care s-ar putea bucura de serviciile pe termen scurt ale atacantului, în discuţie intrând şi Marseille, vechiul club al sportivului.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close