Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FRF îl va susţine pe Ali bin Al-Hussein pentru preşedinţia FIFA

FRF îl va susţine pe Ali bin Al-Hussein pentru preşedinţia FIFA

FRF îl va susţine pe Ali bin Al-Hussein pentru preşedinţia FIFA
27 Mai 2015   •   12:08

Federaţia Română de Fotbal îl va susţine pe Ali bin Al-Hussein la alegerile pentru preşedinţia FIFA, care vor avea loc vineri, la Zurich.

"În zilele de 28 și 29 mai, președintele Răzvan Burleanu și secretarul general Gheorghe Chivorchian vor reprezenta Federația Română de Fotbal la al 65-lea Congres FIFA, unul pe agenda căruia se află și alegerea președintelui forului mondial.

Federația Română de Fotbal a analizat, împreună cu domnul Michael van Praag, situația privind alegerile pentru președinția FIFA și decizia conducătorului federației olandeze de a-l susține la Zurich pe prințul iordanian Ali bin Al-Hussein, vicepreședinte FIFA.

Împărtășim aceleași valori și principii cu programul domnului van Praag și dezvoltăm aceeași viziune în contextul necesității unei ample dezbateri legate de evoluția FIFA. Sprijinul acordat programului său rămâne același, întrucât cele mai importante puncte din acest document dedicat reformării forului mondial se vor regăsi, în urma unui acord, în programul susținut de prințul Ali bin Al-Hussein.

Considerăm, în continuare, că e nevoie de noi principii care să fie fixate pe agenda FIFA și în practicile acestei instituții. Din acest motiv rămânem constanți în suportul pe care îl oferim președintelui Federației Olandeze de Fotbal în acest moment deosebit de important pentru viitorul fotbalului.

Federația Română de Fotbal va susține la acest congres decizia domnului Michael van Praag, în speranța dezvoltării unui parcurs bazat pe transparență, bună guvernanță și un rol mult mai activ pentru FIFA în susținerea fenomenului fotbalistic" se arată pe site-ul FRF.

×
Subiecte în articol: FRF
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close