Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus - Sampdoria 5-1. Genovezii, "tâlhăriţi" de puncte şi de locul al doilea (VIDEO)

Juventus - Sampdoria 5-1. Genovezii, "tâlhăriţi" de puncte şi de locul al doilea (VIDEO)

Juventus - Sampdoria 5-1. Genovezii, "tâlhăriţi" de puncte şi de locul al doilea (VIDEO)
Sursa foto: amauri
29 Oct 2009   •   10:12

Sampdoria a venit la Torino pentru partida din etapa a X-a a Serie A din postura de vice-lider şi cu un avans de două puncte în ţara "Bătrânei Doamne". Acest lucru nu s-a văzut, însă, deloc pe teren, iar formaţia lui Ciro Ferrara a măturat pe jos cu Cassano şi compania. Juventus a câşigat cu un clar 5-1 şi a depăşit Doria în clasament, confirmându-şi statutul de principală urmăritoare a lui Inter în liga italiană.
Juventus le-a dat peste nas criticilor în partida de miercuri şi a obţinut trei puncte de maximă importanţă în partida de la Torino. Piemontezilor nu le-a luat mult să treacă în avantaj, iar Amauri a marcat în minutul 26 după un corner de pe dreapta, trimiţând mingea pe jos, puternic, pe sub Castelazzi. Chiellini a făcut 2-0 în minutul 42 după o urcare oportună în careul advers. Fundaşul a pus piciorul la o centrare a brazilianului Amauri şi Juve era pe val. După pauză, în minutul 50, Camoranesi şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un şut pe jos la colţul lung, după o centrare inspirată a lui Giovinco. Amauri a dus scorul la 4-0 în minutul 62 cu o excelentă prelungire cu capul, dar Sampdoria a răspuns imediat prin Pazzini, care a redus diferenţa la trei goluri un minut mai târziu, cu o lovitură de cap la vinclu.
Scorul final a fost stabilit de Trezeguet, după o fază marcă proprie, un cap bine plasat în minutul 88. 5-1, iar a aflat "cine-i şeful".
Echipele trimise în teren
Juventus: : Buffon; Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Melo, Sissoko; camoranesi, Diego, Giovinco; Amauri
Sampdoria: Castellazzi; Stankevicius, Lucchini, Gastledell, Zauri; Mannini, Tissone, Poli, Ziegler; Cassano, Pazzini

Alte rezultate:
Udinese - AS Roma: 2-1
Bologna - Siena: 2-1
Parma - Bari: 2-0
Catania - Chievo: 1-2
Lazio - Cagliari: 0-1
Genoa - Fiorentina: 2-1
Livorno - Atalanta: 1-0
Napoli - AC Milan: 2-2
Internazionale va juca joi, la Milano, cu Palermo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Serie A
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close