Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho, fără modestie: "Am câştigat tot în Anglia şi Italia, merg şi la Real Madrid să fac asta"

Mourinho, fără modestie: "Am câştigat tot în Anglia şi Italia, merg şi la Real Madrid să fac asta"

Mourinho, fără modestie: "Am câştigat tot în Anglia şi Italia, merg şi la Real Madrid să fac asta"
Sursa foto: Jose Mourinho
13 Mai 2010   •   15:46

Antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a confirmat pentru goal.com că este foarte interesat să o preia pe Real Madrid, dar nu în acest moment. Portughezul spune că nu negociază plecarea la Madrid, dar îşi doreşte să antreneze şi în Spania şi să cucerească şi La Liga după ce a triumfat deja în Premier League şi în Serie A.
"Nu este adevărat ce se scris că sunt cu un picior la Milano şi cu unul la Madrid. Dar mai devreme sau mai târziu o voi antrena şi pe Real Madrid. Am antrenat echipă mare în Anglia, antrenez echipă mare în Italia şi voi antrena echipă mare şi în Spania. Voi fi câştigat tot în toate cele trei ţări şi nu voi mai avea nevoie de nimic. Ce mă face să râd este că unii preşedinţi mă compară cu antrenorii lor, care nu câştigă nimic.", a spus lusitanul în stilul-i faimos.
Jose Mourinho a fost dat ca şi plecat la Real Madrid după sfârşitul acestui campionat, vorbindu-se chiar de negocierile pe care le-ar avea acesta cu preşedintele Florentino Perez despre politica de transferuri. Tehnicianul a câştigat, până în acest moment, tilul de două ori, cupa şi supercupa în Portugalia, dar şi Cupa UEFA şi Liga Campionilor cu FC Porto, titlul de două ori, cupa, cupa ligii de două ori şi supercupa în Anglia cu Chelsea şi apoi tot ce se putea în Italia cu Inter Milano.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close