Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mută şi Milan în mercato: L-a luat pe Huntelaar de la Real Madrid, pentru 15 milioane de euro

Mută şi Milan în mercato: L-a luat pe Huntelaar de la Real Madrid, pentru 15 milioane de euro

Mută şi Milan în mercato: L-a luat pe Huntelaar de la Real Madrid, pentru 15 milioane de euro
06 Aug 2009   •   11:29

După ce rivalele Inter şi Juventus au ţinut prim-planul perioadei de mercato până în acest moment, dar şi după înfrângerile în serie din amicale, patronul lui AC Milan, Silvio Berlusconi, a decis că este momentul să bage adânc mâna în buzunar pentru a întări echipa. Şi prima mutare a ?rossonerrilor? a fost aducerea atacantului olandez al lui Real Madrid, Klaas-Jan Huntelaar, în schimbul a 15 milioane de euro, conform italienilor de la Corriere dello Sport.

Fostul vârf al lui Ajax a fost transferat pe Bernabeu la jumătatea sezonului trecut, pentru 20 de milioane de euro, dar nu a reuşit să se impună în tricoul ?blanco?. Pentru internaţionalul olandez au mai existat în această vară oferte din partea lui VfB Stuttgart, Tottenham şi Arsenal, dar opţiunea jucătorului a fost decisivă în încheierea afacerii. Până în prezent, Huntelaar este cel mai important transfer realizat de AC Milan în actuala perioadă de mercato, celelalte achiziţii ale echipei antrenate de Leonardo fiind brazilianul Thiago Silva, americanul Onyewu şi Oddo, revenit după împrumutul la Bayern.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid AC Milan transfer
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close