Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldinho vrea să plece de la AC Milan. Ajunge la Manchester City sau la Flamengo?

Ronaldinho vrea să plece de la AC Milan. Ajunge la Manchester City sau la Flamengo?

Ronaldinho vrea să plece de la AC Milan. Ajunge la Manchester City sau la Flamengo?
Sursa foto: ronaldinho
13 Mai 2009   •   15:55

Nu de mult, mijlocaşul brazilian a explodat la Barcelona şi a uimit o lume întreagă cu calităţile sale, dar acum nu îşi mai găseşte locul nicăieri. Ronaldinho nu s-a adaptat deloc la AC Milan şi pare să fi uitat tot ce ştia. Pentru a-şi repune cariera pe roate, "Dinţosul" doreşte să plece, şi este curtat insistent de Manchester City. Surprinzător, clubul brazilian Flamengo şi-a anunţat, de asemenea, interesul de a-l transfera.
Agentul internaţionalului cariocas, care este şi fratele său, Roberto Assis, este foarte ocupat în această perioadă. El trebuie să îi găsească lui Ronaldinho o echipă, după doar un an petrecut pe San Siro, iar candidata principală ca destinaţie este echipa engleză Manchester City, care l-a vrut pe jucător şi anul trecut, când acesta vroia să plece de la Barcelona, potrivit gsp
O echipă din ţara natală, Flamengo, este de asemenea pe urmele lui zâmbăreţului jucător. Cea mai iubită echipă din ţara fotbalului-spectacol l-a luat deja pe Adriano, acesta fiind liber de contract după despărţirea de Inter Milano. Fratele lui Ronaldinho nu crede, însă, în posibilitatea ca mutarea să se contretizeze, şi a confirmat doar posibilitatea plecării unui club european:
"În cazul în care mă întrebaţi dacă ar putea să meargă la un alt club din Europa în sezonul următor, vă răspund că este posibil", a precizat Roberto de Assis, informează Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldinho AC Milan FC Barcelona transfer
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close