Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Victor Piţurcă, viitorul antrenor al lui Lokomotiv Moscova? Cociş poate fi antrenat iar de mentorul său

Victor Piţurcă, viitorul antrenor al lui Lokomotiv Moscova? Cociş poate fi antrenat iar de mentorul său

Victor Piţurcă, viitorul antrenor al lui Lokomotiv Moscova? Cociş poate fi antrenat iar de mentorul său
Sursa foto: victor piturca
19 Mai 2009   •   15:13

Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, nu este sperietoare pentru toată lumea. Conducătorii formaţiei Lokomotiv Moscova apreciază calităţile de tehnian ale lui Piţurcă şi vor să îi ofere românului 1,5 milioane de euro pe an pentru a antrena feroviarii din Rusia. Acolo, Piţurcă s-ar putea reîntâlni cu mijlocaşul pe care l-a promovat la echipa naţională, Răzvan Cociş.
Lokomotiv a rămas fără antrenor după de rusul Vladimir Maminov a fost concediat după o serie de rezultate neconcludente care au dis echipa pe locul al optulea în prima ligă rusă, la şase puncte de liderul ŢSKA Moscova. Piţurcă este favorit pentru preluarea postului de antrenor, salariul său fiind de 1,5 milioane de euro, informează Mediafax.
"Piţurcă e un antrenor foarte bun şi Lokomotiv Moscova are o putere financiară extraordinar de mare în spate. Nu cred că e o mare problemă, cu un buget de 60 sau 70 de milioane de euro pe an, să îşi ia un antrenor de valoare. Nici salariul de un milion şi jumãtate nu ar fi o problemã. Când ai un buget de 12 milioane de euro cât are Federaţia Română de Fotbal trebuie să te menţii la 600.000 de euro. Din păcate nu am mai vorbit cu Piţi în ultima perioadă. Îmi pare rău că nu a venit la decernarea discticţiilor, nici la centenar", a precizat şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă FRF Mircea Sandu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close