Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Alarmă la Steaua. Transferul lui Denis Alibec, în pericol

Alarmă la Steaua. Transferul lui Denis Alibec, în pericol

Alarmă la Steaua. Transferul lui Denis Alibec, în pericol
02 Noi 2016   •   14:58

Denis Alibec (25 de ani) a semnat cu Steaua în urmă cu aproape o lună. Anunţul a fost făcut de către finanţatorul vicecampioanei, Gigi Becali, care a dezvăluit că înainte de parafarea actelor atacantul a efectuat şi un test medical amănunţit. RMN-ul a arătat că fotbalistul este perfect sănătos, în ciuda problemelor la genunchi care l-au măcinat în ultimul timp, notează DigiSport.

2,04 milioane de euro a plătit Steaua pentru Alibec, însă în contract este prevăzută şi o clauză conform căreia dacă vârful se va accidenta până în iarnă, Astra va trebui să returneze integral suma. Problemele abia acum intervin: vârful a simţit în ultimele zile nişte dureri la genunchiul la care s-a accidentat în meciul cu Albania, de la Euro. În urma unui nou RMN efectuat la genunchiul stâng, doctorii i-au transmis că nu se pune problema ca el să intre pe teren mâine, în meciul cu Plzen, şi că este suspect de probleme serioase la menisc.

În zilele următoare, Alibec va efectua un control amănunţit, în urma căruia doctorii vor decide dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală. Dacă aceasta va fi necesară, iar perioada de recuperare va fi una îndelungată, transferul la Steaua ar putea pica. Doar în situaţia în care vârful va fi 100% apt din punct de vedere fizic în iarnă el va ajunge sub comanda lui Reghecampf. Altfel, Astra va fi nevoită să-i înapoieze Stelei cele 2.04 milioane de euro.

În acest moment, Alibec aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele testelor amănunţite care vor veni în următoarele zile. Practic, transferul la Steaua depinde de verdict şi de decizia medicilor.

×
Subiecte în articol: steaua Denis Alibec transfer
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close