Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ioan Andone: Nu voi candida pentru conducerea FRF. Voi rămâne să antrenez

Ioan Andone: Nu voi candida pentru conducerea FRF. Voi rămâne să antrenez

Ioan Andone: Nu voi candida pentru conducerea FRF. Voi rămâne să antrenez
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Ian 2014   •   18:13
Tehnicianul Ioan Andone a declarat că a decis să nu candideze pentru conducerea Federaţiei Române de Fotbal, el dorind să îşi continue cariera de antrenor.
"Decizia am luat-o în cursul acestei săptămâni, m-am consultat şi cu familia, cu diferiţi oameni. Sunt antrenor. Nu voi candida, asta este clar. Din mai multe motive. Sută la sută nu voi candida. Voi rămâne să antrenez. Nu vreau ca peste 3-4 ani să nu reuşesc la federaţie şi să mă apuc iar de antrenorat. Tot ce am realizat ca jucător... Nu am fost talentat, am fost un tip care a muncit zi de zi, oră de oră, secundă de secundă. Aşa am fost şi ca antrenor. Nu am fost un geniu. Echipele pe care le-am antrenat au fost serioase, care au muncit. Înveţi mai multe din înfrângeri decât din meciuri câştigate. Voi păstra aceeaşi linie, voi rămâne antrenor", a spus Andone la un post de televiziune, conform Mediafax.
La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu.
În afară de aceştia, numele altor oameni de fotbal, Adrian Porumboiu şi Gheorghe Chivorchian, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.
 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close