Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Transfer de senzație reușit duminică seara de Steaua. A luat cel mai bun marcator din Liga I

Transfer de senzație reușit duminică seara de Steaua. A luat cel mai bun marcator din Liga I

Transfer de senzație reușit duminică seara de Steaua. A luat cel mai bun marcator din Liga I
06 Aug 2017   •   22:12

FCSB s-a înțeles pentru transferul mijlocașului ofensiv Cătălin Golofca (27 de ani) de la FC Botoșani, iar jucătorul a semnat în această seară un contract pe patru sezoane, scrie gsp.ro.

FCSB va achita o sumă de transfer în valoare de 400.000, 40% din valoarea fotbalistului, care va fi deținut în coproprietate de FCSB și Botoșani. 

"Patronul de la Botoșani mi-a spus că jucătorul valorează un milion. Și eu i-am spus că are dreptate. Dar vreau să cumpăr doar 40% din el. Așa că dau 400.000", a explicat Becali, la o televiziune de sport. De altfel, el este cel mai bun marcator din Liga 1 în 2017, cu 9 reușite. 

"Este un vis împlinit . Am muncit să ajung la Steaua. Am știut ca voi ajunge acolo. Nu o sa dezamăgesc pe nimeni. Știu ce pot și cât pot. Îi mulțumesc impresarului meu, Anamaria Prodan. A fost alături de mine mereu și m-a asigurat că dacă joc așa, mă va duce la Steaua.

Este apogeul carierei mele și sper să-l răsplătesc pe Gigi Becali înzecit. Le mulțumesc celor de la Botoșani pentru tot ce au făcut pentru mine. Lor le datorez enorm", a spus Golofca pentru GSP.ro.

A luat bătaie de la antrenor

În luna mai,  în timpul meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani, Golofca a fost agresat de propriul antrenor de atunci, Leo Grozavu. Mai precis, a luat după palme, după ce a fost schimbat. 

 

×
Subiecte în articol: steaua transfer Gigi Becali
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close