Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zicu reuşeşte o dublă şi Timişoara învinge cu 3-1 pe Gaz Metan

Zicu reuşeşte o dublă şi Timişoara învinge cu 3-1 pe Gaz Metan

Zicu reuşeşte o dublă şi Timişoara învinge cu 3-1 pe Gaz Metan
26 Feb 2011   •   21:01

Poli Timişoara a învins cu scorul de 3-1 pe Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a 19-a din Liga I. Medieşenii au marcat primii, prin Dudiţă, dar formaţia din Banat a întors rezultatul prin Goga şi dubla lui Ianis Zicu

 
Prima repriză de pe Bega a fost una anostă, nici una dintre cele două echipe nereuşind să-şi creeze ocazii mari. Zicu a introdus mingea în poartă (13), dar golul său a fost anulat pentru offside. Spectatorii de pe Dan Păltinişanu au aşteptat mai mult de jumătate de oră pentru o primă şansă a formaţiei lui Uhrin, dar Goga a tras puţin peste (33).
 
Un minut mai târziu, medieşenii au avut cea mai importantă oportunitate a reprizei, însă Markovic, scăpat singur cu Pantilimon, l-a luat la ţintă pe goalkeeperul timişorean. Gazdele au avut o ultimă ocazie de a intra în avantaj la vestiare, dar şutul din unghi al lui Axente nu a găsit spaţiul porţii lui Pleşca.
 
Pe cât de plictisitoare au fost primele 45 de minute, pe atât de spectaculoasă a fost repriza a doua. Nici nu se reluase bine meciul şi oaspeţ au deschis scorul prin Dudiţă, care a speculat o greşeală mare a defensivei timişorene. Gaz Metan s-a bucurat de avantajul său doar şapte minute, Goga restabilind egalitatea cu un şut de la marginea careului.
 
Gazdele au continuat să fie mai periculoase şi, după ce Alexa a ratat incredibil din careu, Zicu a marcat pentru 2-1, după ce a plecat dintr-o poziţie suspectă de offside. Fostul dinamovist a reuşit dubla cu un sfert de oră înainte de final, la capătul unui contraatac perfect al bănăţenilor.
 
Cu un avantaj de două goluri pe tabelă, Timişoara a gestionat fără probleme finalul. Echipa antrenată de Dusan Uhrin jr. continuă să fie neînvinsă în actuala ediţie de campionat, apropiindu-se totodată la cinci puncte de liderul clasamentului, Oţelul Galaţi. 
 
Poli: Pantilimon – Scutaru, Luchin, Ghionea, Sepsi – Goga, Alexa, Cisovsky (Ricketts 71), Zicu (Rocha 90) – Magera, Axente (Matei 90+2)
 
Gaz Metan: Pleşca – Trtovac, F. Lazăr, Akaki, Vukadinovic – Markovic, Todea, Kubala (Pârvulescu 66), Dudiţă – Hoban (Bozeşan 81), Bratu (Aganovic 59).

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close