Antena 3 CNN Sport Gigi Becali, măsuri inedite la FCSB: Jucătorii să nu mai doarmă cu partenerele | "Dacă o iei pe una şi, în fiecare seară, împreunare, s-au dus seva și puterea"

Gigi Becali, măsuri inedite la FCSB: Jucătorii să nu mai doarmă cu partenerele | "Dacă o iei pe una şi, în fiecare seară, împreunare, s-au dus seva și puterea"

Gigi Becali impune reguli extrem de dure pentru jucătorii de la FCSB, după înfrângerea în faţa echipei Oţelul Galaţi. Finanţatorul le-a cerut jucătorilor să nu mai aibă relaţii intime cu soţiile sau cu iubitele lor înaintea meciurilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Dec 2023   •   12:43

Gigi Becali e pregătit să ia măsuri dure la FCSB, după înfrângerea cu Oțelul Galați, 0-2.

"Dacă vrei să faci fotbal, chiar de căsătorit de vei fi, trebuie să îţi gestionezi relaţia de împreunare cu nevasta ta, dacă vrei să faci forbal la mare nivel şi să iei bani mulţi din fotbal. 

Trebuie să spui: <>.  Dacă o iei pe una fată și stai cu ea şi, în fiecare seară, împreunare, împreunare, împreunare, apoi s-au dus seva și puterea. 

'Dacă dormi cu ea, sari ca lupul pe oaie"

Cei ce vreţi să faceţi fotbal, să deveniţi milionari, dormiți separat. Staţi în camere separate. Dacă dormi cu ea, sari ca lupul pe oaie“, a declarat Gigi Becali

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FCSB jucatori fotbal meciuri
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close