Antena 3 CNN Sport Horia Tecău, despre retragerea din tenis: ”N-a fost o decizie uşoară. Când mă uit la trofeele din bibliotecă, pentru fiecare ştiu prin ce am trecut”

Horia Tecău, despre retragerea din tenis: ”N-a fost o decizie uşoară. Când mă uit la trofeele din bibliotecă, pentru fiecare ştiu prin ce am trecut”

Numit anul acesta căpitan al Billie Jean King Cup, Horia Tecău are mare încredere în lotul României  şi crede că are încă multe de învăţat în noul rol.

Horia Tecău, despre retragerea din tenis: ”N-a fost o decizie uşoară. Când mă uit la trofeele din bibliotecă, pentru fiecare ştiu prin ce am trecut”
Sursa foto: Antena 3
de Violeta Moroianu    |    19 Sep 2022   •   15:57

Horia Tecău a avut o carieră strălucită cu 38 de titluri obţinute la dublu şi 24 de finale disputate.

S-a impus la Wimbledon în 2015 şi la US Open în 2017 alături de Jean-Julien Rojer. În 2015 a cucerit şi Turneul Campionilor cu acelaşi partener.

Este vicecampion olimpic la Rio în 2016. De asemenea a obţinut titlul la dublu mixt la Australian Open cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

”N-a fost o decizie ușoară să mă retrag din tenis. Din urmă iau toate lecţiile şi experienţele. Când mă uit la trofeele din bibliotecă, pentru fiecare ştiu prin ce am trecut” a spus Tecău pentru Antena 3.

Tecău este în dialog permanent cu toate jucătoarele, inclusiv cu cele care s-au retras şi dorește ca Irina Begu şi Sorana Cîrstea să revină la echipă. Simona Halep este principala favorită şi o aşteaptă în orice moment la lot.

 

×
Subiecte în articol: Horia Tecau
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close