Antena 3 CNN Sport Ilie Năstase: Turneul de la Roland Garros nu ar trebui să se joace fără spectatori

Ilie Năstase: Turneul de la Roland Garros nu ar trebui să se joace fără spectatori

Ilie Năstase e de părere că, fără spectatori, turneul de la Roland Garros nu are niciun farmec și nu ar trebui să se joace.

Ilie Năstase: Turneul de la Roland Garros nu ar trebui să se joace fără spectatori
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    29 Mai 2020   •   17:35

Turneul de la Roland Garros se va juca în perioada 27 septembrie - 4 octombrie, iar directorul general al Federației Franceze de Tenis, Jean-Francois Vilotte, a spus că va face tot posibilul ca evenimentul să se joace în fața spectatorilor.

„Eu aş merge la Roland Garros dacă se joacă. Oricum numai cu spectatori trebuie să se joace, altfel mai bine să procedeze ca Wimbledon şi să-l anuleze. Dacă e fără spectatori, nu are niciun rost. Mă uitam şi eu la meciurile din Germania şi nu au niciun farmec. Dacă e plictiseală la ei acolo, vă daţi seama la meciurile din Liga 1 de la noi ce plictiseală o să fie. Şi ei se tot grăbesc să joace”, a declarat Ilie Năstase.

Năstase a mai spus că sportivii nu au nevoie de multe săptămâni de antrenament pentru a reveni la forma fizică de dinaintea epidemiei.

„Simona Halep s-a antrenat în toată această perioadă, dar problema este la jocul cu racheta, nu forma fizică. La fel ca la fotbal, condiţie fizică poţi face şi în casă, pe bicicletă, dar cu mingea e mai greu că nu ai unde. Eu cred că îşi revin repede, într-o săptămână, două”, a mai afirmat Ilie Năstase.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Roland Garros
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close