Antena 3 CNN Sport Ilie Năstase, sfaturi pentru Simona Halep, după accidentarea gravă: "Părerea mea e să nu se apuce prea repede, că dup-aia stai mai mult"

Ilie Năstase, sfaturi pentru Simona Halep, după accidentarea gravă: "Părerea mea e să nu se apuce prea repede, că dup-aia stai mai mult"

Fostul tenismen, Ilie Năstase, a explicat, sâmbătă, la Antena 3, ce înseamnă o ruptură de gambă pentru un sportiv de talia Simonei Halep. Aceasta s-a întors, vineri, în țară, după accidentarea suferită la Roma.

Ilie Năstase, sfaturi pentru Simona Halep, după accidentarea gravă: "Părerea mea e să nu se apuce prea repede, că dup-aia stai mai mult"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    15 Mai 2021   •   13:49

"E destul de grav ce spune ea. Ea avea în general accidentări la glezne. Probabil că acum, forțând gleznele, s-a dus în altă parte. Pun pe seama și perioadei în care nu a jucat. Nu a întrebuințat piciorul. La antrenament e una, la meci e altceva.", a spus Ilie Năstase, la Antena 3.

"Părerea mea e să nu se apuce prea repede, că dup-aia, mi s-a întâmplat și mie, stai mai mult. Este riscant, numai doctorul trebuie să știe și cine se îngrijește de ea poate să îi spună, să garanteze, că nu o să se întâmple ceva mai grav. Cu cât stă mai mult, cu atât are șanse să se recupereze mai bine." a adăugat acesta.

Simona Halep, la revenirea în România: "Va fi o perioadă destul de dificilă, dar moral sunt bine"

La sosirea în București, Halep a mărturisit că există șanse mici să joace la Roland Garros și a precizat că obiectivul ei rămân Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde își dorește să câștige cel puțin o medalie.

"Nu pot să joc, nu pot să mă mișc, nu pot să fac nimic. Va fi o perioadă destul de dificilă, dar moral sunt bine, o iau ca atare și accept ceea s-a întâmplat. Obiectivul este să fiu bine până la Olimpiadă", a declarat Simona Halep, vineri, la sosirea în România, potrivit Digi 24.

Simona Halep a anunțat că este posibil să rateze Roland Garros, pentru ea fiind o dezamăgire foarte mare.

"Bineînțeles că este o dezamăgire foarte mare. Eu mereu sper și bineînțeles că totul e posibil, însă nu mă voi grăbi, pentru că este o accidentare periculoasă și nu vreau să stau luni de zile cu această problemă", a adăugat românca.

Simona Halep, accidentată în timpul turneului de la Roma

Simona Halep a făcut public diagnosticul care a obligat-o să se retragă din turul al doilea al turneului de la Roma, după rezultatul unei investigații RMN.

Tenismena, care a suferit o accidentare pe teren în timpul unui meci din cadrul turneului de la Roma, a transmis astăzi că are „o ruptură musculară la gamba stângă”:

"După ce am făcut un RMN în Roma, pot confirma că am o mică ruptură musculară la gamba stângă. O să zbor spre casă astăzi și o să încep recuperarea în piscină și la sală de luni. Rămân încrezătoare și o să fac tot ce pot pentru a grăbi revenirea. Vă mulțumesc din nou și sper să ne revedem curând!", a scris Simona Halep, pe contul personal de Facebook.

În setul doi al meciului cu Angelique Kerber, jucătoarea noastră s-a accidentat la gamba piciorului stâng și a părăsit în lacrimi terenul.

Simona Halep câștigase primul set, 6-1, iar la scorul de 3-3 în setul doi, Simona s-a accidentat din senin și nu a mai putut continua partida cu Angelique Kerber. Campioana noastră a cerut intervenția fizioterapeutului care a ajutat-o pentru a ajunge la marginea terenului de joc.

După ce a fost consultată de fizioterapeut, Simona Halep a decis să abandoneze meciul. Când a părăsit arena de la Roma, avea dureri mari la piciorul stâng.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Simona Halep
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close