Antena 3 CNN Sport Interviu cu Simona Radiș, cea mai bună sportivă a anului | A cucerit medalia de aur de două ori

Interviu cu Simona Radiș, cea mai bună sportivă a anului | A cucerit medalia de aur de două ori

Cea mai bună sportivă a anului, canotoarea Simona Radiş, a vorbit, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, despre situaţia inedită trăită la Campionatele Mondiale din Cehia.

Interviu cu Simona Radiș, cea mai bună sportivă a anului | A cucerit medalia de aur de două ori
de Violeta Moroianu    |    27 Feb 2023   •   14:19

Sportiva a sărit dintr-o barcă în alta şi a cucerit de două ori medalia de aur. Campioana olimpică pleacă într-un cantonament de trei săptămâni în Italia şi are deja stabilite obiectivele pentru Jocurile Olimpice de la Paris de anul viitor.

”Am terminat cursa de dublu, am mers la premiere. După premiere, am fugit la ponton ca să urc în barca de 8 și să plec la start, fiindcă eram contra cronometru.

A fost destul de amuzante, fiindcă totul a fost atât de pe grabă încât nici măcar organizatorii nu au apucat să își actualizeze informațiile și când ne-am aliniat la start, ca și ștroc, a fost strigată colega mea, nu eu.

S-a aflat că a fost făcută această schimbare abia după ce am terminat cursa și a fost o surpriză pentru toată lumea fiindcă nu înțelegeau cum este posibil să sari dintr-o barcă în alta”, a declarat Simona Radiș.

Sportiva spune că Elisabeta Lipă se bucură de reușitele ei.

”Mereu spune că trebuie să vină cineva din urmă să reușească să îi bată performanțele”, a mai spus sportiva pentru Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Simona Radiș
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close