Antena 3 CNN Sport Lionel Messi a semnat cu PSG, după despărțirea de FC Barcelona

Lionel Messi a semnat cu PSG, după despărțirea de FC Barcelona

Presa internaţională anunţa ieri că Paris Saint-Germain şi Lionel Messi ar fi început negocierile pentru transferul starului argentinian.

Lionel Messi a semnat cu PSG, după despărțirea de FC Barcelona
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    07 Aug 2021   •   12:36

Negocierile dintre Messi și PSG s-au încheiat, după cum a informat chiar Khalifa bin Hamad Al Thani, fratele Emirului din Qatar, iar starul argentinian urmează să fie prezentat marți, la Turnul Eiffel, acolo unde va avea loc un mare eveniment dedicat special transferului său.

Ultima dată când au recurs la un asemenea demers a fost pe 6 august 2017, în momentul prezentării brazilianului Neymar.

Francezii i-au oferit starului argentinian un contract valabil până în 2024 și un salariu uriaș de 28,8 dee milioane de euro pe an.

Potrivit jurnalistului italian Nicolo Schira, Neymar și DiMaria fau făcut presiuni pentru ca Messi să ajungă pe Parc des Princes.

Neymar, care a jucat patru ani cu Messi la Barcelona, s-a oferit să-i pună la dispoziție bunului său prieten tricoul cu numărul 10, care se află acum la el, potrivit Transfer News Live.

Barcelona s-a făzut nevoită să-i rezilieze contractul lui Messi din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul în această perioadă.

Laporta, președintele Barcelonei, a anunțat că imediat după despărțirea de Messi a stat de vorbă cu ceilalți căpitani ai echipei și le-a cerut să ofere maximum pentru a suplini lipsa starului argentinian din echipă.

Messi a jucat toată viața la Barcelona. Argentinianul a semnat cu clubul catalan la doar 13 ani.

Starul argentinian a debutat oficial în prima echipă a Barcelonei în 2004, iar de atunci a disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile, câştigând alături de Barca zece titluri în La Liga şi patru Ligi ale Campionilor, printre alte trofee.

 

×
Subiecte în articol: Lionel Messi psg Barcelona contract
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close