Antena 3 CNN Sport Mesajul transmis de David Popovici înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni

Mesajul transmis de David Popovici înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni

David Popovici a transmis un mesaj înainte de participarea la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, competiție care se desfășoară în perioada 5-10 decembrie.

Mesajul transmis de David Popovici înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    05 Dec 2023   •   15:11

Cu o zi înainte de startul Campionatelor Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, David Popovici a spus care sunt așteptările sale de la această competiție.

David Popovici este pregătit pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni şi spune că vrea să fie un exemplu pentru copii.

În vârstă de 19 ani, David Popovici a dezvăluit ce reprezintă pentru el să participe în faţa publicului din România la o asemenea competiţie.

David Popovici a avut un mesaj şi pentru ceilalţi competitori de la Otopeni, pe care i-a îndemnat să se simtă cât mai bine în cele şase zile de concurs.

David Popovici, pregătit pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt

"Faptul că această competiţie se organizează atât de aproape de casă este o oportunitate grozavă de a arăta publicului un show grozav. Ne vom distra. 

Sincer să fiu, singurul lucru şi cel mai bun lucru pe care pot să îl fac pentru acest sport este să fiu bun, să inspir copii. 

Atâta timp cât pot inspira copii şi pot promova un stil de viaţă sănătos, mă simt bine.

Este un concurs foarte important pentru mine. Mie îmi place mai mult să înot într-un bazin lung, dar este o ocazie foarte bună să ne perfecţionăm. Totul e mai repede. Mă bucur că suntem aici. 

Vreau să le urez succes colegilor mei şi tuturor participanţilor. Suntem aici să ne simţim bine şi nu trebuie să ne luăm prea în serios", a spus David Popovici, potrivit as.ro.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori de la Otopeni reprezintă cea mai importantă competiţie de înot a anului din Europa. 

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close