Antena 3 CNN Sport Messi va rămâne la Barcelona până la finalul sezonului 2020/2021

Messi va rămâne la Barcelona până la finalul sezonului 2020/2021

Lionel Messi va rămâne la Barcelona până la finalul sezonului 2020/2021. Argentinianul ar fi putut pleca, însă doar dacă ar fi comunicat decizia înainte de 10 iunie. Messi va începe noul sezon pe 20 septembrie, împotriva lui Bilbao.

Messi va rămâne la Barcelona până la finalul sezonului 2020/2021
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    04 Sep 2020   •   22:30

Starul argentinian a declarat într-un interviu înregistrat că va rămâne pe Camp Nou încă un sezon, deşi i-a spus de mai multe ori preşedintelui Barcelonei în ultimul an că vrea să se mute.

Președintele clubului sportiv i-ar fi promis că poate pleca 

Mai mult, jucătorul a spus că Josep Maria Bartomeu i-a promis că poate pleca vara aceasta, dacă vrea, şi nu s-a ţinut de cuvânt. Căpitanul Barcelonei a dat vina pe actuala conducere pentru prăbuşirea echipei în Europa.

Messi nu a vrut să se lupte în instanţă cu clubul sportiv, datorită familiei lui. Soţia şi copiii au început să plângă atunci când argentinianul le-a zis că vor părăsi Barcelona. „Adevărul este că nu există niciun proiect la acest club. Astupă găurile atunci când apar. Nu aş merge niciodată la război cu clubul vieţii mele. De asta rămân. Bartomeu mi-a zis că singurul mod de a pleca este să plătesc clauza de 700 de milioane de euro - asta este imposibil. La finalul sezonului, acelaşi Bartomeu mi-a zis că e decizia mea...nu s-a ţinut de cuvânt.”

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Mesii Barcelona
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close