Antena 3 CNN Sport Mircea Lucescu va fi operat în Ucraina! Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă antrenorul

Mircea Lucescu va fi operat în Ucraina! Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă antrenorul

Mircea Lucescu a anunțat că va fi supus unei intervenții chirurgicale, la un spital din Ucraina, iar din această cauză, nu va mai antrena echipa Dinamo Kiev și va fi înlocuit de secundul său.

Mircea Lucescu va fi operat în Ucraina! Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă antrenorul
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Apr 2023   •   12:50

Clubul de fotbal ucrainean, Dinamo Kiev, a anunțat, sâmbătă, că Mircea Lucescu va fi înlocuit, temporar, de secundul său, Oleksandr Shovkovskyi, antrenorul român urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale.

"Din cauza stării sale de sănătate și a necesității de a fi supus unei intervenții chirurgicale, antrenorul dinamovist Mircea Lucescu va fi nevoit să își transfere temporar atribuțiile și competențele de antrenor principal.”, se spune în comunicatul celor de la Dinamo Kiev.

După meciul jucat sâmbătă, cu Shakhtior Donetzk, pe Stadionul "Valerija Lobanovskoho” și încheiat cu scorul de 1-1, Mircea Lucescu a vorbit despre starea sa de sănătate.

"De acum înainte, voi intra în concediu medical, după cum știți, trebuie să mă operez la picior pentru coxartroză.

Citește și: Alexandra Anghel, medaliată cu aur la Campionatele Europene de lupte

Am încredere în medicul meu, așa că o voi face la Kiev. Aș fi putut să plec din Ucraina și să mă operez în altă țară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a fi mai aproape de echipa noastră.

Acest lucru este important pentru echipă și pentru club. Atribuțiile mele vor fi îndeplinite de Oleksandr Shovkovskyi, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât de mult pot. Sper că echipa va juca bine și va avea rezultate bune”, a transmis Mircea Lucescu.

În prezent, Dinamo Kiev se află pe locul 4 în clasament, cu 41 de puncte, lider fiind Shakhtior Donetzk, cu 53 de puncte, cu 8 etape înainte de finalul sezonului, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu operatie Kiev
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close