Antena 3 CNN Sport Off Sport Adevărul dureros după moartea lui Daniel Prodan. Fotbalistul nu are linişte nici dincolo de mormânt

Adevărul dureros după moartea lui Daniel Prodan. Fotbalistul nu are linişte nici dincolo de mormânt

Adevărul dureros după moartea lui Daniel Prodan. Fotbalistul nu are linişte nici dincolo de mormânt
09 Ian 2017   •   18:27

Moartea fotbalistului Daniel Prodan a şocat nu doar lumea sportului, dar şi întreaga Românie.  

Foştii săi colegi de generaţie au sugerat atunci că fostul fundaş al echipei naţionale şi al Stelei, a cărui inimă a încetat să bată pe 16 noiembrie 2016, la doar 44 de ani, era extrem de suprat de ceea ce se întâmpla la FRF.

Iar adevărul nu este departe. Prodan a fost concediat de FRF în iulie 2014, din postul de director sportiv, fiind acuzat de neglijenţe la decontarea unor diurne, iar el a contestat desfacerea contractului de muncă la Tribunalul Ilfov, scrie Kanal D.

În paralel, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, l-a dat şi el în judecată pe Prodan, pentru calomnie, şi a câştigat procesul. Prodan a făcut însă apel, deschizând, pe 21 iunie 2016, un proces de “contestaţie decizie de concediere - cerere de revizuire”.

Primul termen al procesului de la Curtea de Apel s-a judecat pe 9 noiembrie 2016, cu doar o săptămână înainte ca Prodan să moară. Instanţa a decis amânarea cauzei până pe 25 ianuarie 2017. Procesul se află încă pe rol, chiar dacă fostul jucător de fotbal a murit.

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close