Antena 3 CNN Sport Off Sport Aşchia nu sare departe de trunchi! Alexandru Piţurcă s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de poker

Aşchia nu sare departe de trunchi! Alexandru Piţurcă s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de poker

Aşchia nu sare departe de trunchi! Alexandru Piţurcă s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de poker
de M.T.    |    06 Oct 2011   •   10:33

La numai 27 de ani, Alexandru Piţurcă a renunţat la cariera de fotbalist şi a devenit jucător profesionist de poker, dovedind că a moştenit pasiunea tatălui său pentru jocurile de noroc.

Am renunţat la cariera de fotbalist din motive personale, pe care prefer să nu le dezvolt în acest moment”, a explicat Piţurcă jr, conform Gazetei Sporturilor.

Fostul atacant al Universităţii Craiova a participat deja la două turnee internaţionale, la Barcelona, unde de altfel a şi câştigat aproximativ 4.500 de dolari, şi la Londra.

Deocamdată rentează, am câştigat destui bani, dar nu e frumos să vorbim despre sume”, a mai spus Alex Piţurcă.

Fiul selecţionerului a debutat în Liga I cu gol, în tricoul Stelei, în ultima etapă a sezonului 2000-2001, atunci când, cu Victor Piţurcă pe bancă, roş-albaştrii au cucerit titlul.

În cariera sa, Alexandru Piţurcă a mai evoluat pentru FC Braşov, Pandurii Tg. Jiu şi Universitatea Craiova, strângând în total 109 meciuri şi 15 goluri în prima ligă. Ultima sa echipă a fost Hazar Lankaran (Azerbaidjan), acolo unde l-a avut ca antrenor pe Mircea Rednic şi unde a evoluat doar de cinci ori.

×
Subiecte în articol: poker Liga I Victor Pițurcă
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close