Antena 3 CNN Sport Off Sport Hugo Luz, jucătorul echipei FC Vaslui, are dosar penal. A fost prins băut la volan

Hugo Luz, jucătorul echipei FC Vaslui, are dosar penal. A fost prins băut la volan

Hugo Luz, jucătorul echipei FC Vaslui, are dosar penal. A fost prins băut la volan
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Feb 2012   •   17:33

Poliţiştii vasluieni au întocmit, luni, dosar penal pe numele jucătorului portughez Hugo Luz de la FC Vaslui, după ce acesta a fost depistat în trafic având o alcoolemie de 0,72 la mie, informează Mediafax.
  
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, fotbalistul Hugo Luz a fost depistat în trafic pe strada Donici din Vaslui, la scurt timp după ce ieşise dintr-un bar din municipiu unde îşi serbase ziua de naştere împreună cu o parte dintre colegii de la club.
   
Poliţiştii au decis să-l oprească din cauza vitezei cu care jucătorul circula pe una dintre arterele principale ale oraşului.
   
"În urma testării şoferului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aer expirat. În consecinţă, cetăţeanul portughez a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, iar astăzi (n.r.-luni ) au întocmit pe numele lui Hugo Luz dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge“, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.
   
Aflat de patru ani sub contract cu FC Vaslui, jucătorul Hugo Luz evoluează la gruparea din Vaslui ca fundaş stânga.   


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close