Antena 3 CNN Sport Off Sport Mircea Sandu: Sunt dezamăgit de gestul lui Tamaş. Va avea probleme şi la echipa de club

Mircea Sandu: Sunt dezamăgit de gestul lui Tamaş. Va avea probleme şi la echipa de club

Mircea Sandu: Sunt dezamăgit de gestul lui Tamaş. Va avea probleme şi la echipa de club
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Iun 2013   •   14:54

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat sâmbătă, la finalul Adunării Generale a federaţiei, că este dezamăgit de gestul internaţionalului Gabriel Tamaş, care a spart uşa unui bloc, şi că în opinia sa fotbalistul va avea probleme şi la echipa de club, West Bromwich Albion.

"Sunt dezamăgit de gestul lui, mai ales că în urmă cu două zile am avut o discuţie cu el, în care îmi povestea că fetiţa lui nu îl mai recunoaşte după perioada petrecută în cantonament şi uite acum ce a făcut. Sunt convins că va avea probleme şi la echipa de club, mai ales că am înţeles că i s-a dat interdicţie de a părăsi ţara pentru 30 de zile. Cei din Anglia deja au aflat, va avea probleme chiar dacă şi ăia de acolo se mai îmbată. Şi-a făcut-o singur", a spus Sandu, conform Mediafax.
Mircea Sandu a precizat că a trimis două persoane la circa de poliţie după ce a fost dus acolo Tamaş, însă acestea nu l-au văzut pe jucător. "Tamaş nu era în acel moment la echipa naţională, era în timpul lui liber. Eu am trimis doi oameni la circa de poliţie, dar nu au fost primiţi de comandant la o discuţie. Nu l-au văzut (n.r. - pe Tamaş), s-au informat şi au plecat. Mai multe nu cunosc nici eu", a explicat preşedintele FRF.
La începutul Adunării Generale, Mircea Sandu a făcut o referire la jucătorul echipei naţionale, spunând: "Haideţi să începem. E dimineaţă s-a trezit până şi Tamaş".
Internaţionalul român Gabriel Tamaş, jucător al echipei engleze West Bromwich Albion, a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile, în urma incidentelor pentru care a fost dus la audieri, vineri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1.
Fotbalistul poate contesta măsura preventivă, în termen de trei zile, la instanţă.
Tamaş este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi distrugere, potrivit unor surse judiciare.
Gabriel Tamaş a fost dus la audieri, vineri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1, după ce a spart uşa unui bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, acesta fiind încătuşat, întrucât era agitat, potrivit unor surse din Poliţie. La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de poliţie pentru a fi audiat. Sursele citate au precizat că Gabriel Tamaş le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv.
 

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close