Antena 3 CNN Sport Off Sport Simona, România te susţine! Telespectatorii Antena 3 i-au transmis mesaje de incurajare

Simona, România te susţine! Telespectatorii Antena 3 i-au transmis mesaje de incurajare

Simona, România te susţine! Telespectatorii Antena 3 i-au transmis mesaje de incurajare
de M.C.    |    05 Iun 2014   •   22:08

Românii de pretutindeni sunt alături de Simona Halep, la cea mai mare performanţă din cariera sa, calificarea în finala unui turneu de Grand Slam.

Pe adresa [email protected] au venit deja sute de mesaje de la românii care o susţin pe Simona, care exultă şi se bucură pentru fiecare minge câştigată de româncă pe zgura de la Roland Garros.

Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje trimise Simonei:

Toată familia noastră te susţine! Constanţa te susţine!
Te aşteptăm victorioasă acasă să ne bucuri sufletele.

Cu drag,
Maia, Cristina si Ionut Georgescu.



Iti multumesc ca speli faţa României, desi nu e treaba ta sa faci asta. Treaba ta stii prea bine care e si o faci excelent. Ma faci mandru ca sunt roman. Iti multumesc in numele meu si cred ca al multora.

Invinge-ti emotiile si fii de fier! Doar emotiile te pot incomoda. Adversarele le poti invinge sigur! Am vazut ce poti :) Am sa astept rabdator pana ajungi numarul 1!

Bogdan Dumitrescu



Mult succes în finală Simona, şansele sunt de partea ta, o poți învinge pe rusoaică. Curaj, răbdare, încredere şi inițiativă în joc, impune-ți strategia. Trebuie să-ți iei revanşa! Îți ținem pumnii şi sper să reuşeşti, ai o ocazie imensă să câştigi acest turneu. Sunt un jucător amator de tenis dar sunt convins că toți cei care te-au urmărit sunt alături de tine şi ne dorim cu toții să câştigi finala de la Roland Garros. Multă baftă şi capul sus! Hai Simona!

Ion



Felicitari, Simona!

Ce frumoasa victorie! Pentru noi toti esti o invingatoare si un model de perseveranta! Tine-o tot asa! Toti avem incredere in tine ca poti castiga turneul! Iti multumim din suflet ca ne faci mandri ca suntem romani, oriunde am fi!

Bafta multa in finala!

Cu drag,
Marius I. Grigoras


Trimite-i şi tu mesajul tău de încurajare Simonei! Aşteptăm şi pozele voastre care să ilustreze susţinerea pentru Simona Halep, pe adresa [email protected].

Antena 3 va transmite în direct sâmbătă, în parteneriat cu Eurosport, finala de la Roland Garros, dintre Simona Halep şi Maria Sharapova.

×
Subiecte în articol: tenis Simona Halep Roland Garros
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close