Antena 3 CNN Sport Prinţul William, după finala pierdută de Anglia la EURO: ”Puteți să vă țineți capul sus și să fiți foarte mândri de voi înșivă”

Prinţul William, după finala pierdută de Anglia la EURO: ”Puteți să vă țineți capul sus și să fiți foarte mândri de voi înșivă”

Extaz și agonie, duminică seara, după finala Campionatului European, disputată pe „Wembley”, între Italia și Anglia, scor 1-1 . A fost nebunie în „Cizmă”, după ce „Squadra Azzurra” a devenit din nou, campioană continentală, după ce reușise această performanță o singură dată în istorie, în anul 1968.

Prinţul William, după finala pierdută de Anglia la EURO: ”Puteți să vă țineți capul sus și să fiți foarte mândri de voi înșivă”
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    12 Iul 2021   •   08:42

Prințul William și micuțul George au mai fost prezenți la meciurile EURO 2020. De această dată le-a fost alături și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

 Prințul William, care este președintele Asociației de Fotbal, a apărut din nou în tribune pentru a sprijini echipa de fotbal a Angliei în timp ce se confrunta cu Italia în finala turneului de fotbal pe data de 11 iulie 2021.

Ducele de Cambridge nu a trebuit să călătorească departe. Meciul a avut loc pe stadionul Wembley din Londra.

„Dureros. Felicitări, Azzuri, pentru o victorie mare”, a scris cuplul regal pe contul de Twitter.

„Anglia, ați ajuns atât de departe, dar, din păcate, de data aceasta nu a fost ziua noastră.

Puteți să vă țineți capul sus și să fiți foarte mândri de voi înșivă – știu că vor urma și alte lucruri”, a spus prin William, după ce Anglia a pierdut la loviturile de departajare.

Premierul Boris Johnson a declarat că englezii „au jucat ca niște eroi”, adăugând: „Au făcut mândră națiunea și merită să li se acorde un mare credit”.

Victoria de pe stadionul Wembley a adus Italiei primul său titlu european din 1968, în timp ce Anglia rămâne fără un trofeu major din 1966, când a învins Germania de Vest, în finala Cupei Mondiale, cu 4-2.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close