Antena 3 CNN Sport Războiul dintre Serena Williams și Ilie Năstase s-a mutat pe Instagram. Jucătoarea, dezamăgită de comentariile rasiste la adresa copilului ei nenăscut

Războiul dintre Serena Williams și Ilie Năstase s-a mutat pe Instagram. Jucătoarea, dezamăgită de comentariile rasiste la adresa copilului ei nenăscut

Războiul dintre Serena Williams și Ilie Năstase s-a mutat pe Instagram. Jucătoarea, dezamăgită de comentariile rasiste la adresa copilului ei nenăscut
Sursa foto: Foto: Facebook/Serena Wiliams
27 Apr 2017   •   12:46

Serena Williams a scris un mesaj pe contul ei de Instagram în care le-a luat apărarea britanicelor Konta și Keothavong, care au fos jignite la meciul de Fed Cup, de la Mamaia.

Jucătoarea spune că sprijină femeile și vrea să le fie un bun exemplu. Serena Williams face aluzie la Ilie Năstase care a jignit-o pe ea și pe colegele ei.

„Cred că au fost comentarii foarte nepotrivite. Pentru mine este important să sprijin femeile. Este ceva, aceste tinere vor veni în vestiar şi vor dori să se fotografieze cu mine. Eu vreau să fiu un bun lider şi un bun exemplu pentru ele. Nu numai că a spus lucruri grosolane despre mine şi apoi despre colegele mele, dar am simţit că era important pentru noi să ne apărăm una pe alta", a declarat Williams, în cadrul unei conferințe.

Jucătoarea a postat pe Instagram răspunsul ei la comentariile făcute de Ilie Năstase la Mamaia. Serena Williams s-a declarat deranjată de ceea ce i-a spus Ilie Năstase, dar mai ales că a făcut comentarii și la adresa copilului ei nenăscut.

„Mă dezamăgeşte să aflu că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut şi comentarii sexiste împotriva colegelor mele. Am spus-o o dată şi o voi spune din nou, lumea a ajuns atât de departe, dar totuşi mai are mult de parcurs.

Da, am depăşit atât de multe bariere, dar sunt încă multe înainte. Aceasta sau oricare alta nu mă va opri în a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac. Voi continua să iau atitudine şi să mă ridic pentru ceea ce este drept. Mulţumesc cu umilinţă ITF pentru atenţia pe care o acordă tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total", a postat Serena Williams pe Instagram.

Războiul dintre Serena Williams și Ilie Năstase s-a mutat pe Instagram

 

✊?

O postare distribuită de Serena Williams (@serenawilliams) pe

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Instagram razboi
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close