Antena 3 CNN Sport România s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de volei, după aproape 40 de ani

România s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de volei, după aproape 40 de ani

România s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de volei, după ce naţionala s-a impus în fața Croației.

România s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de volei, după aproape 40 de ani
Sursa foto: Federația Română de Volei | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Sep 2023   •   21:02

Naționala de volei masculin a obținut o victorie uriașă pentru România, după ce a învins Croația cu 3-2 și s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de volei.

"Greu, dar i-am dovedit! România este în sferturi! O victorie! Și ce victorie! După două ore și jumătate de luptă, de urcușuri și coborâri, de reveniri, de mingi jucate cu inima, România este în sferturile de finală ale Campionatului European.

Au trecut 38 de ani de când naționala României termina ultima oară între primele 8 echipe ale Europei la un turneu final”, anunță Federația Română de Volei.

La Varna, România a învins Croația cu 3-2, însă nu a fost un meci ușor.

Citește și: Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi la US Open de Muchova

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Am condus cu 2-0 și am crezut că scăpăm fără emoții, că vom juca lejer în sferturi. Dar croații s-au trezit și au egalat. Ne-am ridicat încă o dată și în setul 5 nu le-am mai dat nicio șansă.

Suntem valoroși, suntem buni, suntem români! Felicitări băieților, antrenorului Sergiu Stancu, staff-ului tehnic. Cei care au contribuit la acest succes. Voleiul românesc trăiește, respiră. Au fost Turcia, Franța, Grecia, Croația. Cine urmează? Să sperăm că învingătoarea dintre Franța și Bulgaria!”, adaugă sursa citată, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: volei Campionatul European
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close