Antena 3 Sport Simona Halep a dezvăluit câți copii își dorește și ce meserie ar fi ales dacă nu ar fi jucat tenis

Simona Halep a dezvăluit câți copii își dorește și ce meserie ar fi ales dacă nu ar fi jucat tenis

de Mia Lungu    |    10 Noi 2021   •   22:24
Simona Halep a dezvăluit câți copii își dorește și ce meserie ar fi ales dacă nu ar fi jucat tenis
Sursa foto: WTA Linz

Aflată la Linz, în Austria, acolo unde tocmai s-a calificat în semifinala turneului de tenis, sportiva româncă a acordat un interviu în care a dezvăluit că țelul ei în viață este să aibă copii.

Simona a dezvăluit că a călătorit cu trenul, dar surprinzător, nimeni nu a recunoscut-o. Aceasta a oferit și câteva detalii din viaţa personală, într-un interviu cu Barbara Schett.

Barbara Schett: ”Dacă nu ai fi jucat tenis, ce ai fi făcut?”

Simona Halep: ”Probabil aş fi învăţat. De fapt, nu prea ştiu, pentru că am început să joc tenis foarte devreme, la 4 ani şi jumătate, nu am avut de ales, şi nici nu m-am gândit să fac altceva.”

Barbara Schett: ”Ce meserie ţi-ar fi plăcut?”

Simona Halep: ”Nu doctor, pentru că sunt prea sensibilă şi nu pot să văd oamenii bolnavi, dar mi-a plăcut matematica, când eram copil, deci ceva în direcţia asta. Da, îmi e frică să zbor, de avioane, dar trebuie să fac asta în fiecare săptămână de două ori, deci, m-am obişnuit, dar sigur nu aş fi dorit să mă fac pilot.”

Barbara Schett: ”Ce ştii despre Austria?”

Simona Halep: ”Mozart, da, şi ciocolata, pentru că de fiecare dată când mă întorc acasă, îmi cumpăr ciocolată Mozart.”

Barbara Schett: ”Vreau să ştiu dacă oamenii chiar te-au recunoscut în tren?”

Simona Halep: ”Nu!” 

Barbara Schett: ”Nimeni?”

Simona Halep: ”Nu, nimeni! Nici nu erau mulţi oameni în tren, în acea parte. De fapt, am luat trenul pentru că aşa mi-am dorit, de fiecare dată când am ocazia fac asta, nu e nimic special pentru mine.”

Barbara Schett: ”Care sunt ţelurile tale în viaţă?”

Simona Halep: ”Copii.”

Barbara Schett: ”Câţi?”

Simona Halep: ”Aş îndrăzni să spun trei copii, dar probabil, vor fi doar doi. Nu este timp pentru trei copii.” 

Simona Halep a reușit să se califice în semifinala turneului de tenis de la Linz, învingând-o în sferturi pe Jasmine Paolini

Halep o poate întâlni în penultimul act pe Jaqueline Cristian (100 WTA), care joacă miercuri seara cu Veronika Kudermetova (32 WTA).

Simona Halep s-a impus în trei seturi, cu 4-6, 7-5, 6-0, fiind nevoită să revină după un prim set, pierdut la mare luptă.

Meciul a durat 2 ore și 14 minute, cel mai disputat set fiind cel de al doilea, în care Halep a trecut prin momente dificile, revenind de la 4-6, 1-3.

De la 4-5, în setul 2, Halep a făcut un joc aproape perfect, câștigând 9 game-uri consecutiv și asigurându-și un loc în semifinala turneului.

Pentru prezența în penultimul act al competiției, Simona Halep va fi recompensată cu 8.144 USD și 110 puncte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close