x close

Judecător ÎCCJ îi cere favoruri lui Blejnar în numele "naşului nostru comun": "El e naşul nostru şi-n sufletul nostru"

de A.M.P    |    22 Oct 2012   •   10:54
Judecător ÎCCJ îi cere favoruri lui Blejnar în numele "naşului nostru comun": "El e naşul nostru şi-n sufletul nostru" 482 Foto captură Antena 3

Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, primea telefoane pentru a INTERVENI în diverse situaţii inclusiv din partea unui judecător de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), dezvăluie Mihai Gâdea în ediţia de duminică seară a emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3.

Iulian Ilie Dragomir, judecătorul de la Înalta Curte care apare şi într-un caz în care este implicat Băsescu, îl sună pe Blejnar pentru a-i cere favoruri în numele "naşului nostru comun", cerându-i astfel să o primească pe o doamnă care are o anumită problemă.

Convorbirea are loc pe 25 august 2010, la ora 13:17.


Judecător Iulian Dragomir, ICCJ
: Am onoarea, excelenţă, să trăiţi, cu mare respect. Un minut cu un prieten al domniei voastre şi al naşului domniei voastre (n.r. Moldovan de la CSAT.) Nu sunt prietenul naşului mai degrabă decât prietenul finului, pentru că suntem amândoi... unui naş comun al nostru. 

Sorin Blejnar: Am înţeles, am înţeles.

Iulian Dragomir: Da, el e naşul nostru şi-n sufletul nostru (n.r. Traian Băsescu). Prin Bucureşti, prin republica noastră sau prin alte...?
Sorin Blejnar: Sunt aici, sunt prin Bucureşti.

Iulian Dragomir: Vă trimit şi eu fata care manageriază acolo unde am fost la ziua Claudiei, că are o audienţă de-asta intempestiv acolo la ei, la locaţie. Şi nu ştiu cum să fac.

Sorin Blejnar: În 20 de minute să fie la mine.

Iulian Dragomir: La ora 2 ajunge. Este o doamnă. (...) Se numeşte doamna Albu. Doamna Albu Mariana se numeşte doamna care intră la cabinet la dumneavoastră.

Sorin Blejnar: Bine, bine.

Iulian Dragomir: Intră pe-acolo prin spate, pe lângă unde aveam şi noi sediul ministerului nostru?

Sorin Blejnar: Da.

Iulian Dragomir: Bine, excelenţă, cu respect. Vă pup. Am onoarea.


Cinci zile mai târziu, acelaşi Dragomir îl sună pe Blejnar pentru a doua oară în aceeaşi lună pentru a-i cere să-l primească pe "domnul Stan", un apropiat al judecătorului.VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SINTEZA ZILEI" DE LA ANTENA 3
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati