Antena 3 CNN Timp liber ATV-ul CFMOTO X5 CForce 520L EPS 2022 oferă nivelul următor de performanţă

ATV-ul CFMOTO X5 CForce 520L EPS 2022 oferă nivelul următor de performanţă

ATV-ul CFMOTO X5 CForce 520L EPS în variantă Euro5 oferă pentru sezonul 2022 mai multă putere și posibilități pe drumurile off road dificile.

ATV-ul CFMOTO X5 CForce 520L EPS 2022 oferă nivelul următor de performanţă
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iul 2022   •   11:45

ATV-ul CFMOTO X5 CForce 520L EPS în variantă Euro5 oferă pentru sezonul 2022 mai multă putere și posibilități pe drumurile off road dificile. Servodirecția electronică reprezintă o caracteristică importantă, alături de cuplul crescut și multiplele accesorii ATV premium.

Printre acestea, merită să amintim luminile RIDEVISION LED, roțile din aluminiu și anvelopele 25-inch AT. Astfel, modelul de ATV CFMOTO de față devine un aliat care nu vă va abandona indiferent de obstacolele traseului și condițiile de vreme, livrând performanță fără compromisuri de la confort și manevrabilitate.

CFMOTO X5 CForce 520L EPS este disponibil cu mai multe opțiuni de culoare: camuflaj (Truetimber Camo), roșu (Force Red), albastru (Sky Blue) și portocaliu (Lava Orange). Deține un rezervor de capacitate 17 litri, cu 3 litri mai mult față de generația anterioară.

Motorizare

X5 CForce 520L EPS se bazează pe un motor monocilindru pe răcire cu lichid, în 4 timpi, SOHC, 4 valve, 495cc, pe injecție și cuplat la o cutie CVT modernă. Este capabil să dezvolte maximum 34 cai putere, suficient pentru a permite atât o aventură palpitantă pe traseele off road preferate, cât și pentru a duce la bună îndeplinire diverse sarcini de muncă pe câmp, în grădină, la cabană, la fermă și chiar pe platforme industriale.

În afară de plimbări de agrement și întreceri cu prietenii, puteți folosi vehiculul și pentru pescuit, vânătoare, camping, limita aplicațiilor fiind imaginația! Acest ATV CFMOTO oferă o capacitate de încărcare de 240 kg.

Șasiu

În zona de șasiu, modelul X5 CForce 520L cu servo impresionează printr-un pachet complet:
⦁ tracțiune selectabilă 2WD/4WD/diferențial blocabil frontal
⦁ frâne pe discuri hidraulice puternice + frână parcare
⦁ suspensii față și spate independente cu braț dublu în A
⦁ amortizoare pe ulei, ajustabile
⦁ jante față 12x6.0 și spate 12x7.5
⦁ anvelope față AT25x8.00-12 și spate AT25x10.00-12
⦁ garda la sol este de 262 mm

Dotări standard

Pachetul este completat de o serie de dotări standard:

⦁ Printre dotările standard se numără apărători de mâini și rack-uri interschimbabile pentru bagaje cu sistem de eliberare rapidă CF-CONNECT, ce adaugă un plus de confort și accesibilitate pentru plimbările pe distanțe lungi și sarcinile mai dure. Un avantaj îl constituie echiparea cu troliu cu telecomandă de capacitate 1134 kg.
⦁ Colecția de accesorii diversificate vă permite să configurați ATV-ul în funcție de necesități și preferințe, adăugând valoare și transformând modelul CFMOTO X5 CForce 520L în vehiculul 4x4 de teren ideal pentru următoarea aventură off road.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

⦁ Forța de direcție mai ușoară cu 25% față de modelul predecesor este o îmbunătățire binevenită, iar manevrabilitatea rămâne ușoară și agilă.
⦁ EPS-ul servește la reducerea oboselii resimțite pe trasee lungi. Astfel, riderul se va concentra mai mult asupra controlului vehiculului fără a-și obosi brațele. X5 CForce 520L dispune de suspensii cu braț dublu în A și amortizoare reglabile, plus o gardă la sol generoasă de 10 inch (262 mm), ceea ce vă permite să „atacați” terenurile accidentate și pline de provocări.
⦁ Instrumentarul cu display

De asemenea, ecranul complet beneficiază de iluminat pe fundal pentru vizibilitate excelentă în toate condițiile.

Diferența cheie față de modelele precedente

Diferența cheie față de modelele precedente constă în dotarea cu portbagajele prevăzute cu sistem CF-CONNECT. Rack-urile asigură o capacitate de încărcare cu 50% mai mare pe față și pe spate, mai precis 60 kg pe spate și 30 kg în partea frontală.

Altă deosebire semnificată se referă la nivelul de vibrații. CForce 520 oferă cele mai joase vibrații din clasă de-a lungul întregii game de turații (vibrațiile au fost măsurate la ghidon, șa și scărițe). În plus, pentru a furniza cea mai bună vizibilitate, X5 CForce 520L beneficiază de tehnologia RIDEVISION adaptată.

În concluzie, puteți considera că modelul CFMOTO X5 CForce 520L EPS 2022 conform normelor Euro5 este o alegere inspirată de ATV cu 2 locuri pentru toți cei care doresc să se bucure de o experiență de riding premium fără să-și golească buzunarele.

Riderul este avantajat și prin faptul că la achiziția oricărui vehicul CFMOTO se bucură de 5 ani garanție. În plus, mentenanța este ușoară și costurile asociate cu întreținerea, scăzute. Varianta Euro5 se înmatriculează la poliție.

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close