Antena 3 CNN Timp liber Film Al treilea film din franciza Twilight, încasări-record de 30 de milioane de dolari în seara premierei

Al treilea film din franciza Twilight, încasări-record de 30 de milioane de dolari în seara premierei

Al treilea film din franciza Twilight, încasări-record de 30 de milioane de dolari în seara premierei
01 Iul 2010   •   11:50

Filmul "Saga Amurg: Eclipsa", al treilea lungmetraj din franciza "Twilight", a stabilit un nou record în ceea ce priveşte încasările din prima seară de proiecţie. Producţia, lansată pe 30 iunie, a generat încasări de peste 30 de milioane de dolari pe plan mondial, informează accesshollywood.com.

Precedentul record era de 26,3 milioane de dolari, fiind stabilit în noiembrie 2009 de al doilea film din franciza "Twilight", intitulat "Saga Amurg: Lună Nouă", a anunţat distribuitorul filmului, Summit Entertainment.

Noul film din franciza Twilight ar mai putea doborî un nou record la sfârşitul acestei zile, cel al încasărilor realizate în prima zi după lansare.

Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, şi "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz - au obţinut împreună încasări de totale de 1,1 miliarde de dolari.

Filmul "Saga Amurg: Eclipsa"  va ajunge în cinematografele din România pe 2 iulie.

Trailer The Twilight Saga: Eclipse


Foto: media.al.com

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: premiera incasari record
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close