Antena 3 CNN Timp liber Film ANTENA3.RO LIVE: Omul care l-a convins pe Mikhail Baryshnikov să vină în România

ANTENA3.RO LIVE: Omul care l-a convins pe Mikhail Baryshnikov să vină în România

ANTENA3.RO LIVE: Omul care l-a convins pe Mikhail Baryshnikov să vină în România
15 Iun 2017   •   14:44

Mikhail Baryshnikov e la Sibiu zilele acestea, pentru 2 spectacole. De altfel, cam toată lumea este la Sibiu, pentru că zilele acestea e Festivalul de Teatru. 

„Teatru de stradă, foarte mult, spectacolele lui Silviu Purcărete, străini veniți special pentru evenimente, e un fel de efervescență aici, în perioada #fits pe care eu n-am mai găsit o în altă parte”, ne spune Maria Coman.

La Antena3.ro Live vorbim despre teatru și despre cum e să te ocupi de organizarea unui eveniment care se desfășoară în zeci de locații. 

Invitatul din această zi este Vicențiu Rahău, care ne-a vorbit puțin despre spectacolul de astăzi.

”Este un spectacol extraordinar astăzi. Avem un circ extraordinar din Canada, o companie din Slovenia, spectacol de teatru, ce reprezintă ceva unicat în Europa. Avem multe spectacole.”, a declarat Vicențiu Rahău.

”Mikhail Baryshnikov a venit în România să joace și să plece. El a fost surprins plăcut de publicul din România și a decis să rămână în acest cadru unde simte cu adevărat iubirea.”, a mai adăugat Rahău.

Vicențiu Rahău ne-a mărturisit că pregătirile pentru spectacolul viitor au pornit încă de anul trecut, programul fiind făcut în jur de 80%, datorită faptului că artiștii mari au un program foarte bine definit.

Emisiunea este LIVE pe antena3.ro și Facebook @Antena3Romania.

 

Antena 3 la lansat joi, de la ora 15.00, un nou proiect, “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului  şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

Înregistrările dezbaterilor pot fi găsite și pe canalul de Youtube antena3ro.

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close